Activitati

Clatite si biscuiti

OPERATIUNEA CLATITE-BISCUITI
O competitie neobisnuita a pus pe jar clasa a IV-a. Bulinele verzi se asezau la sfarsitul fiecarei zile in dreptul copiilor in functie de cat de frumos scriau, citeau, povesteau si cat de interesante erau actiunile lor civice. Pentru ca rezultatele au fost peste asteptari (de pilda, puii au pus bani din economiile lor pentru ochelarii uneia dintre colege), rasplata promisa primilor trei "imbulinati" s-a extins si ne-am trezit cu totii in bucataria doamnei Melania. Echipele, cu bucatari sef si asistenti de bucatar au copt ore bune clatite delicioase cu gem de gutui si biscuiti parfumati. Se recomanda repetarea operatiunii.

Copii diferiti

SUNTEM DIFERITI DAR AVEM ACELEASI NEVOI
Am constatat, cei mai mici dintre noi cu uimire, ca exista pe lume copii care au pielea inchisa la culoare, care nu au unde sa locuiasca sau ce sa manance. Undeva, in Africa, din cauza razboaielor, unii copii sunt nevoiti sa plece la drum departe de casa si de prietenii lor, fara jucarii si fara un acoperis deasupra capului. Despre ei ne-a vorbit intr-o zi prietena noastra Camelia Nitu, reprezentant UNHCR, proaspat intoarsa din Liberia, unde i-a ajutat pe refugiatii din Coasta de Fildes.

Halloween party

HALLOWEEN PARTY
Sa nu credeti ca nu stim sa ne distram. Profitam la maximum de orice ocazie si daca ne mai si costumam o sa iasa o petrecere pe cinste. Asa s-a intamplat si de Halloween cand si-au dat intalnire in clasa cateva zane, Spiderman, o frumoasa venetiana, cosari si spiridusi. Asortati cu pizza si suc si antrenati de ritmul muzicii bune am dansat cateva ore si am spus povesti de groaza. A fost de groaza, zau! :)

Omul de zapada

OMUL DE ZAPADA
Prima zapada serioasa nu poate sa se lase fara bulgareala. Asa ca, sub privirile vigilente ale doamnelor invatatoare am slefuit un prieten nou caruia i-am imprumutat un fular si-o caciula. Se prea poate ca in timp ce unii munceau, altii sa redirectioneze bulgarii intre cele doua cazemate constituite ad-hoc.

Pictati pe fata

PICTATI PE FATA
Putina culoare si doua maini dibace reusesc sa aduca pe fetele noastre fluturi, pisoi, flori sau tigri. Doamna Vali, voluntarul nostru de la pictura stie deja ce ne place si ce culori preferam, asa ca e suficient sa ne asezam cuminti pe scaun si 5 minute mai tarziu sa ne uitam in oglinda pentru ca surpriza sa fie completa. Dovada... in poze.