Parteneri

Suntem norocosi. Am simtit asta inca de la inceputul proiectului. Pentru ca ne-am dat seama repede ca nu suntem singuri. Primaria Clinceni - dl Primar Adrian Budeanu si Consiliul Local n-au ezitat sa ne puna la dispozitie gratuit spatiul in care ne desfasuram activitatea, invatatoarele de la Scoala din Clinceni au acceptat sa lucreze cu copiii pe un salariu minim, am avut alaturi voluntari din diverse domenii, dispusi sa-i ajute pe pui sa se descopere.

Mare parte din ceea ce inseamna administrarea unui astfel de proiect nu se putea face insa fara sprijin financiar. Le multumim tuturor sponsorilor nostri pentru ajutor si le promitem ca facem tot ce ne sta in putere sa devenim mai buni si sa intoarcem la randul nostru din binele primit.

Fundatia Regina Maria - www.reginamaria.ro/fundatie

Gabriela Alexandrescu Salvati Copiii - www.salvaticopiii.ro
Copiii au facut progrese importante in ceea ce priveste rezultatele scolare, comportament si lucrul in echipa. Suntem extrem de incantati de calitatea profesionala deosebita a personalului implicat in proiect (Zenaida Vasile, Doina Georgescu, Nuti Ghimpel, Elena Dumitru) si de coordonarea Melaniei Medeleanu. Este un program bine planificat, implementat si evaluat. Salvati Copiii a decis sa continue parteneriatul si in anul scolar 2012-2013. Felicitari intregii echipe si copiilor!

Fundatia Dinu Patriciu - www.fundatiadinupatriciu.ro

Bucovina - www.apabucovina.ro

Vodafone Romania - www.vodafone.ro

Petrom - www.petrom.com

Imaginarium - www.imaginarium.ro

Primaria Clinceni - www.primaria-clinceni.ro

Scoala Clinceni