Grupa pregatitoare

Anul acesta, pentru prima oara piticii si mai ales parintii lor s-au confruntat cu o situatie complet noua: grupa pregatitoare. Nu-i nici gradi dar nici scoala nu-i. Pentru a usura trecerea de la grupa mare spre scolarii cu caiet tip I, Afterschool Clinceni a creat la randul sau o grupa speciala.

Dupa ce vin de la scoala, picii, maximum 10 intr-o grupa, iau masa impreuna cu colegii lor mai mari de la clasele I-IV spre care privesc deja cu invidie . Apoi copiii sunt incurajati sa experimenteze, sa se exprime, sa dea frau liber emotiilor, invatand in acelasi timp sa respecte reguli, sa fie responsabili si atenti la cei din jur. Obisnuiti inca de la gradinita cu somnul de dupa amiaza, ei vor beneficia de acest program si la Afterschool intr-o sala amenajata special in acest scop la etajul 1 al cladirii.

Activitatile se desfasoara de luni pana vineri intre orele 12-17 intr-un imobil nou, la mansarda, intr-o sala spatioasa si luminoasa, amenajata adecvat (parchet si covor, spatiu de joaca, mobilier pentru copii), sub supravegherea unei educatoare cu foarte mare experienta, Dna Nuti Ghimpel. Pranzul se ia in sala de mese situata pe acelasi nivel.

Nuti Ghimpel

Nuti Ghimpel, e cea mai iubita educatoare din cate exista – Absolventa a Institutului Pedagogic de Educatoare, gradul didactic II; absolventa a Scolii Populare de arta, sectia Acordeon, a lucrat ca profesor de muzica, clasele V-X, invatator la clasa I si 33 de ani educatoare la Gradinita Nr. 1, Clinceni. 27 de ani a fost directoarea acestei gradinite.

"Imi sunt foarte dragi copiii,am o buna colaborare si o buna comunicare cu parintii,carora le-am simtit sprijinul atat in activitatile curriculare, cat si in cele extracurriculare. Sunt adepta noului si imi pun la dispozitie experienta mea didactica acumulata de-a lungul anilor".